JÄSENILLE

otsikkonuoletPUHURi JÄSENELLE

Osuuskuntamme on yhteisö. Kulttuuriosuuskunnan tukikohtana toimii Bingo-galleria, luovien ihmisten kohtaamispaikka, kulttuuriolohuone ja vapaa kaupunkitila Oulun keskustassa, Mäkelininkatu 29. Osa jäsenistämme toimii aktiivisemmin yhdessä toteuttaen mm. Vaatteiden vaihtopäiviä sekä klubeja, mutta osuukuntaan on tervetullut myös tekemään itsenäisesti hommia ja alatoiminimen hankkiminen on mahdollista. Osuuskunnan jäsenmaksu on 40 euroa. Provision suuruutta tarkastellaan vuosittain. Provisio menee osuuskunnan ylläpitämistä vaativiin puhelin‐ ja internetkuluihin, informointiin, markkinointiin sekä tilitoimistokuluihin. Kaikki mitä osuuskunnalle jää, käytetään siis tekijän omaksi hyödyksi!

Osuuskunnan jäsenenä olet palkansaaja, et yrittäjä. Ja kaikki on mahdollista!

TALOUDEN HALLINTA

Osuuskunnan toiminta soveltuu toimintaan, jossa ei tarvita suuria investointeja. Yleensä myytävä ”tuote” on osaamista.

TYÖSKENTELY OSUUSKUNNASSA

Et ole yrittäjä, olet palkansaaja:
saat työttömyyspäivärahaa päiviltä, jolloin sinulla ei ole asiakaslaskutusta.
Työsuhteesta kertyy työeläkettä, saat palkkalaskelman, osuuskunta laskuttaa asiakastasi, osuuskunta hoitaa kirjanpidon ja työnantajavelvoitteet jolloin sinä voit keskittyä varsinaiseen työhösi ja asiakashankintaan.

KÄYTÄNNÖISTÄ:

Toimeksiannon saadessasi ota yhteys osuuskuntaa osoitteeseen kulttuuriosuuskuntapuhuri@gmail.com, tilaajan kanssa kannattaa aina tehdä kirjallinen sopimus. Sinä teet sovitun toimeksiannon ja lähetät meille laskutusmääräyksen jossa näkyvät seuraavat asiat:

  • Sinun yhteystietosi
  • Tilaaja:
  • Yhteyshenkilö:
  • Laskutusosoite:
  • Viite:
  • Toimeksiannon nimi ja ajankohta:
  • Tunnit milloin olet toimeksiantoa työstänyt:
  • Laskutussumma; tuntihinta tai urakkahinta (Huom. merkitse onko kyseessa sis.alv vai +alv. Asiakkaiden kanssa puhutaan yleensä alv. 0% hinnasta):

Me laskutamme asiakasta, maksamme palkan ja lähetämme sinulle palkkalaskelman.

VIESTINTÄ

Osuuskununnan tärkein informaatiokanava on facebook, jossa on kaikelle yleisölle kohdennettu informoiva ryhmä sekä erillinen ryhmä hallitukselle ja varsinaisille jäsenille.
PUHURi kokoontuu noin kerran kuukaudessa, paikka päätetään kuukausittain. Osuuskunta kutsuu kokouksen jäsenistölle tarkoitetun facebook ryhmän sekä sähköpostilistan kautta.

MUUTA

Osuuskunnalla on oma nettisivusto jonka kautta jäsenen on mahdollisuus markkinoida omaa toimintaansa. Lähetä oma kuvauksesi osoitteeseen kulttuuriosuuskuntapuhuri@gmail.com PUHURi tekee myös aktiivisesti yhteistyötä Kulttuuribingon, paskakaupunni ry:n sekä Taidesivut.netin kanssa.

LIITTYMINEN:

Ota yhteyttä osuuskunnan hallitukseen sähköpostitse kulttuuriosuuskuntapuhuri@gmail.com. Kerro tekmisestäsi ja jätä hakemus. Osuuskunta hyväksyy sinut osuuskunnan jäseneksi hallituksen kokouksessa. Saat kutsun osuuskuntaan liittymisestä jonka jälkeen maksat jäsenmaksun sekä mahdollisen liittymismaksun.

PALKKALASKURI

Laske tällä laskurilla palkkasi määrä (käytä desimaalierottimena pistettä):

LASKUTETAAN ASIAKKAALTA
 € 0 €
alv. 24% 0 €
SIS ALV. 0 €
KUSTANNUSPAIKALLA
Laskutettu 0 €
Osk provisio 10% 0 €
YHT. 0 €
PALKKA NOSTETTAESSA
0 €
Työnantajamaksut* 0 €
BRUTTOPALKKA 0 €
TUNTIPALKKA 0 €

*Työantajamaksut = Työeläke 23,4% + sotu ja vakuutusmaksut 0,3-8% + työttömyysvakuutus 0,6%


fb-f-logo__blue_29