PALVELUT

otsikkonuoletPALVELUT

 

LUENTOJEN KUVITUS | VISUAALINEN VIESTIJÄ TESSA ASTRE

Kuvittaja, sarjakuvataiteilija Tessa Astre toimii tapahtumissa, kokouksissa tai koulutuksessa ja elävöittäen luennon piirtämällä selkeät ja hauskat visualisoinnit. Astre taltioi tussein dokumentti kameraa käyttäen keskeisemmät asia ja opit, jotta kuulijoille. Näin saadaan oppimastaan myös visuaalinen muistijälki. Kyse on tiedon visualisoinnista. Tavoite on vangita ideat ja järjestää ne paperille helposti sisäistettävään ja hauskaan muotoon.

Visuaaliset muistiinpanot tekevät esityksestäsi mieleenpainuvamman → Lähes kaikki ihmiset ovat visuaalisia oppijoita ja kuvat auttavat meitä käsittelemään ja muistamaan paremmin oppimaamme.

Visualisointi antaa esitykselle näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa → hauskat piirrokset ja muistiinpanot löytävät usein tiensä sosiaaliseen mediaan.

Tehdään luennoista hauskoja mieleenpäinuvia yhdessä!

Hinta: 300€/h + alv

KARIKATYYREJÄ | TESSA ASTRE

Tilaa persoonallinen palvelu tapahtumaasi tai yksityisjuhliisi. Tessa piirtää karikatyyrejä (video) vieraistasi tai asiakkaistasi kotiin viemisiksi. Yhden puirtotyön kesto on n. Seitsemän minuuttia ja taideteos valmistuu tussilla ja akvarelleilla. Yksikköhinta piirroksella on 20 e, jos haluat Tessan tapahtumaan tai messuille luovaksi lisäksi asiakkaiden itsensä kustantamina.

HINTA: 150€/h + alv

VALOKUVAUSPALVELUT | PEKKA HUOVINEN

Huovinen on tehnyt valokuvaamotöitä yhteensä noin 5 vuoden ajalta Muhoksella Blomsterin Lähikuvassa, Rovaniemellä Roifotossa ja Oulussa Studio P.S.V.llä. Huovinen tekee erilaisia valokuvauskeikkoja freelancerina. Päälajina Huovisella on hääkuvaus, mutta Huovinen kertoo, että kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat ovat tulleet tutuiksi kameran läpi katsottuna.

Katso kuvia Pekan facebook sivulla

IMPROVISAATIOTEATTERI | HEIDI HUOTARI

Haluatko hauskan, vaikuttavan tai kuohuttavia puheenaiheita koskettavan juuri porukallanne suunnitellun teatteri esityksen pikkujouluihin?

Esitys muokataan aina kohderyhmän mukaan ja mahdollista tilata myös musiikin kanssa.
2-6 hlö
ilman musiikkia 200e +alv. 24%
musiikin kanssa 350e +alv. 24%

TAPAHTUMATUOTANTO | TAIJA JYRKÄS

Etsitko tapahtumallesi tuottajaa? Puhurin Taija Jyrkäs on toiminut taide- ja kulttuurialan tuottajana vuodesta 2011 lähtien. Jyrkäs toimii mm. Kulttuuriyhdistys Kulttuuribingo ry:n puheenjohtajana.

GRAAFINEN SUUNNITTELU JA TAITTOTYÖT

Kuvallisen viestinnän medianomit Taija Jyrkäs ja Emilia Ponkala tarjoavat graafisen suunnittelun palveluja osuuskunta PUHURin kautta. Taija Jyrkäs on tehnyt graafisen suunnittelun töitä mm. visuaalisen taiteen organisaatioille ja Emilia Ponkala yritys ja kuntaorganisaatioille. Kurkkaa referenssit!

KARIKATYYRITAITEIDETTA, LAVASTUSTA | TERO MÄKELÄ

Tutustu Teron teoksiin.

PINSSIKONE VUOKRALLE!

Kulttuuriosuuskunta Puhuri vuokraa pinssikonetta. Pinssikone on mekaaninen käsityöllä toimiva kone, josta lopputuloksena on neliön mallinen pinssi. Pinssikonetta voi käyttää Kulttuuribingon tiloissa, Mäkelininkatu 29. Tai sen voi lainata ohjeistuksen jälkeen omaan tapahtumaan.

Pinssikoneen vuokraushinta määräytyy pinssien kappale määrän mukaan noin 0,50€ / pinssiaihio. Hintaan kuuluu kone, opastus sekä pinssiaihiot. Tulosteet on hankittava itse erikseen.

 

otsikkonuoletOTA YHTEYTTÄ!

kulttuuriosuuskuntapuhuri(@)gmail.com

fb-f-logo__blue_29