Kuinka Esiintyvät Taitelijat Voivat Mainostaa Itseään

Esittävän taiteen alasta on tullut erittäin kilpailtu. On olemassa niin paljon esiintyjiä, jotka yrittävät luoda vankan pohjan itselleen. Sinun tulisi toteuttaa useita vaiheita mainostaaksesi itseäsi esiintyjänä. Tässä on joitakin ideoita.

Maksettu mainonta

Voit käyttää sosiaalisen median maksettuja mainoksia mainostesi mainostamiseen. Nämä mainokset ovat erittäin tehokkaita tavoittamaan oikeat ihmiset. Tänä päivänä monet ihmiset etsivät performanssitaitelijoita tapahtumiinsa. Joten mainokset saattavat osua heidän tiellensä ja he saattavat palkata sinut seuraavaan tapahtumaansa.

Videomainonta

Sinun tulisi luoda lyhyt video esityksestäsi. Tämän avulla ihmiset näkevät suorituksesi ja päättävät sitten joko palkata sinut tai eivät.

Video on erittäin tehokas ja lisää mahdollisuuksiasi tulla palkatuksi erilaisiin tapahtumiin. Video voi myös mennä viraaliksi. Joten sinusta voi myös tulla suosittu.

Kuinka Esiintyvat Taitelijat Voivat Mainostaa Itseaan 1 - Kuinka Esiintyvät Taitelijat Voivat Mainostaa Itseään

Avaa Facebook-sivu

Voit avata Facebook-sivun esiintyvänä taitelijana. Sinun tulisi ladata valokuvia ja videoita uusimmista esityksistäsi. Näin useammat ihmiset tietävät sinusta ja esityksistäsi.

Flyerit ja esitteet

Flyerit ja esitteet ovat erittäin tehokkaita. Sinun tulisi jakaa flyereta ja esitteitä naapurustossasi ja muilla ympäröivillä alueilla. Ihmiset, jotka etsivät esiintyviä taitelijoita, ottavat sinuun yhteyttä.

Julisteet

Sinun tulisi laittaa julisteitasi kaduille tai kauppojen ikkunoihin. Julisteet ovat näkyvämpiä joten monet ihmiset huomaavat ne. He ottavat sinuun yhteyttä liittyen mihin tahansa tilaisuuteen, kuten häät tai yritystapahtumat.

Esitä minituotanto

Voit järjestää minituotannon paikallisilla messuilla tai kadulla, jotta ihmiset saavat vilauksen esityksestäsi. Tällä tavalla monet ihmiset oppivat tuntemaan sinut.

Ei ole helppoa vakiinnuttaa itseään menestyvänä esiintyvänä artistina. Sinun on jatkuvasti yritettävä tavoittaa lisää ihmisiä. Mitä enemmän ihmiset tuntevat sinut ja näkevät esityksesi, sitä suositumpi sinusta tulee.