Kategoria: Esittävät Taiteet

Kuinka Esiintyvat Taitelijat Voivat Mainostaa Itseaan 570x285 - Kuinka Esiintyvät Taitelijat Voivat Mainostaa Itseään

Kuinka Esiintyvät Taitelijat Voivat Mainostaa Itseään

Esittävän taiteen alasta on tullut erittäin kilpailtu. On olemassa niin paljon esiintyjiä, jotka yrittävät luoda vankan pohjan itselleen. Sinun tulisi toteuttaa useita vaiheita mainostaaksesi itseäsi esiintyjänä. Tässä on joitakin ideoita.

Maksettu mainonta

Voit käyttää sosiaalisen median maksettuja mainoksia mainostesi mainostamiseen. Nämä mainokset ovat erittäin tehokkaita tavoittamaan oikeat ihmiset. Tänä päivänä monet ihmiset etsivät performanssitaitelijoita tapahtumiinsa. Joten mainokset saattavat osua heidän tiellensä ja he saattavat palkata sinut seuraavaan tapahtumaansa.

Videomainonta

Sinun tulisi luoda lyhyt video esityksestäsi. Tämän avulla ihmiset näkevät suorituksesi ja päättävät sitten joko palkata sinut tai eivät.

Video on erittäin tehokas ja lisää mahdollisuuksiasi tulla palkatuksi erilaisiin tapahtumiin. Video voi myös mennä viraaliksi. Joten sinusta voi myös tulla suosittu.

Kuinka Esiintyvat Taitelijat Voivat Mainostaa Itseaan 1 - Kuinka Esiintyvät Taitelijat Voivat Mainostaa Itseään

Avaa Facebook-sivu

Voit avata Facebook-sivun esiintyvänä taitelijana. Sinun tulisi ladata valokuvia ja videoita uusimmista esityksistäsi. Näin useammat ihmiset tietävät sinusta ja esityksistäsi.

Flyerit ja esitteet

Flyerit ja esitteet ovat erittäin tehokkaita. Sinun tulisi jakaa flyereta ja esitteitä naapurustossasi ja muilla ympäröivillä alueilla. Ihmiset, jotka etsivät esiintyviä taitelijoita, ottavat sinuun yhteyttä.

Julisteet

Sinun tulisi laittaa julisteitasi kaduille tai kauppojen ikkunoihin. Julisteet ovat näkyvämpiä joten monet ihmiset huomaavat ne. He ottavat sinuun yhteyttä liittyen mihin tahansa tilaisuuteen, kuten häät tai yritystapahtumat.

Esitä minituotanto

Voit järjestää minituotannon paikallisilla messuilla tai kadulla, jotta ihmiset saavat vilauksen esityksestäsi. Tällä tavalla monet ihmiset oppivat tuntemaan sinut.

Ei ole helppoa vakiinnuttaa itseään menestyvänä esiintyvänä artistina. Sinun on jatkuvasti yritettävä tavoittaa lisää ihmisiä. Mitä enemmän ihmiset tuntevat sinut ja näkevät esityksesi, sitä suositumpi sinusta tulee.

Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdetta Seuraavassa Yritystapahtumassa 570x285 - Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdettä Seuraavassa Yritystapahtumassa

Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdettä Seuraavassa Yritystapahtumassa

Yritystapahtumat ovat vakavia. Niissä on vähän hauskoja elementtejä ruuan lisäksi. Monet työntekijät tai muut tuntevat usein haluttomuutta osallistua yritystapahtumiin, koska niissä on liikaa pääpuhujia ja tapahtuma on usein tylsä. Näistä tapahtumista voidaan tehdä elävämpiä, jos pystyt sisällyttämään tapahtumaan yritysviihdyttäjän.

Kannusta osallistumista

Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdetta Seuraavassa Yritystapahtumassa 4 - Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdettä Seuraavassa Yritystapahtumassa

Yritysviihdyttäjän mukana oleminen voi kannustaa osallistumaan. Monet ihmiset osallistuvat tapahtumaan vain viihdyttäjän vuoksi. Tämä on yritystoiminnalle hyvä asia, sillä osallistujia on enemmän. Vaikka tapahtumassa on paljon puhujia, he eivät välttämättä pysty vetämään yleisöä. Joten yritysviihdyttäjä vi rohkaista monia ihmisiä osallistumaan tapahtumaan.

Pidä vieraat tyytyväisinä

Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdetta Seuraavassa Yritystapahtumassa 2 - Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdettä Seuraavassa Yritystapahtumassa

Tunteja kestävät vakavat puheet voivat olla tylsiä.Yritysviihdyttäjä voi pitää vieraat tyytyväisinä ja virkistyneinä. Jos viihteelle on jaksoja välillä tai loppua kohden, vieraat ovat henkisesti latautuneita ja odottavat tapahtuman hauskaa osaa.

Anna jotain takaisin

Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdetta Seuraavassa Yritystapahtumassa 3 - Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdettä Seuraavassa Yritystapahtumassa

Yritystapahtumaan osallistuminen vaatii paljon kärsivällisyyttä ja omistautumista. Viihdyttäjän tarjoaminen voi olla tapa antaa jotain takaisin vieraille heidän ajastaan.

Paranna tuotemerkkitietoisuutta

Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdetta Seuraavassa Yritystapahtumassa 1 - Miksi Sinulla Tulisi Olla Yritysviihdettä Seuraavassa Yritystapahtumassa

Yritysviihdyttäjän käyttö voi parantaa tuotemerkkitietoisuutta. Jos kutsut tapahtumaan työntekijöitä, sidosryhmiä, asiakkaita ja muita, he saavat moraalista edistämistä ja tuotemerkkisi imago paranee.

Tekee tapahtumasta mieleenpainuvan

Ihmiset usein unohtavat tapahtumat, jotka ovat täynnä luentoja. Mutta he muistavat varmasti tapahtuman, joka oli hauska ja viihdyttävä. Joten viihdyttäjän tai esiintyjän mukana oleminen voi tehdä tapahtumasta mieleenpainuvan.

Sinun on palkattava yritysviihdyttäjä seuraavaan yritystapahtumaasi. Etsi hyvä paikallinen viihdyttäjä ja tee tapahtumasta erityinen.

Vinkkeja Esiintyjan Varaamiseen Tapahtumaan 570x285 - Vinkkejä Esiintyjän Varaamiseen Tapahtumaan

Vinkkejä Esiintyjän Varaamiseen Tapahtumaan

Nykyään on tavallista palkata tapahtumiin artisteja. Jos et kuitenkaan tiedä, kuinka varata esiintyjiä tai artisteja, voit saada tapahtumaan väärän henkilön. Tässä on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit saada selville, miten varata tapahtumaan esiintyjä.

Tutustu potentiaalisiin esiintyjiin

Vinkkeja Esiintyjan Varaamiseen Tapahtumaan 1 - Vinkkejä Esiintyjän Varaamiseen Tapahtumaan

Sinun on ensin saatava tietoa mahdollisista artisteista tai esiintyjistä. Jos olet nähnyt jonkun esiintyjän ja pidit esityksestä, voit varata kyseisen esiintyjän. Voit myös pyytää naapurustosi ihmisiltä tai työtovereiltasi, tietävätkö he hyvän esiintyjän, jota voivat suositella tapahtumallesi. Voit myös etsiä verkkosivustolta löytääksesi hyvän esiintyvän artistin.

Budjetti

Vinkkeja Esiintyjan Varaamiseen Tapahtumaan 3 - Vinkkejä Esiintyjän Varaamiseen Tapahtumaan

Esiintyjät veloittavat esityksestä. Sinun tulisi asettaa budjetti ja etsiä sitten joku, joka sopii budjettiisi. Jos budjettisi on pieni, voit miettiä paikallisen esiintyjän varaamista, joka ei ole niin kuuluisa, mutta esiintyy hyvin. Pyrkivät artistit ovat hyvä valinta pienen budjetin esityksiin. Budjettisi tulisi sisältää kulut matkustamiseen, majoitukseen, ruokaan ja varusteisiin.

Sovita tapahtuma yhteen esiintyjän kanssa

Vinkkeja Esiintyjan Varaamiseen Tapahtumaan 2 - Vinkkejä Esiintyjän Varaamiseen Tapahtumaan

Jos pidät esiintyjästä, se ei tarkoita, että myös yleisösi pitää hänestä. Joten sinun on valittava sellainen esiintyjä, josta yleisö pitää. Tällä tavalla pystyt viihdyttämään yleisöä enemmän.

Neuvottele sopimus

Vinkkeja Esiintyjan Varaamiseen Tapahtumaan 4 - Vinkkejä Esiintyjän Varaamiseen Tapahtumaan

Sinun on allekirjoitettava sopimus esiintyjän kanssa, kun olet tehnyt valinnan. Sopimusehtojen on oltava selkeät, jotta myöhemmin ei esiinny ongelmia. Esiintyjän on esiinnyttävä tietty tuntimäärä ja sinun on maksettava tietty summa.

Hyvä esiintyjä voi tehdä tapahtumasta erittäin nautinnollisen. Joten sinun on valittava esiintyjä huolellisesti tehtyäsi suuren määrän tutkimustyötä.

Miten Jarjestaa Tapahtuma Menestyksekkaasti 570x285 - Miten Järjestää Tapahtuma Menestyksekkäästi

Miten Järjestää Tapahtuma Menestyksekkäästi

Oletko koskaan järjestänyt tapahtumaa? Tapahtumien järjestäminen ja niiden onnistumisen varmistaminen vaativat paljon vaivaa. On niin paljon tekemistä tietyssä ajassa ja budjetissa. Onnistuneen tapahtuman varmistamiseksi sinun on varmistettava, että kaikki on paikallaa ennen varsinaista päivää ja asiat etenevät haluamallasi tavalla kyseisenä päivänä. Tässä me tulemme keskustelemaan yksityiskotaisesti siitä, miten järjestää tapahtuma.

Päätä vieraiden lukumäärä

Ennen kuin aloitat tapahtuman järjestämisen, sinun on aloitettava perusasioista. Sinun on selvitettävä, Kuinka monta ihmistä osallistuu tapahtumaan. Jos et tiedä vieraiden lukumäärää, sinulla ei ole budjettia.

Tee lista ihmisistä, jotka aiot kutsua.

Aseta budjetti

Sitten sinun on asetettava budjetti tapahtumalle. Sinun tulisi luokitella budjetti siten, että se sisältää kustannukset tapahtumapaikalle, ateriapalvelun, viihteen, koristelun sekä muut. Sen on oltava yksityiskohtainen budjetti, jotta tiedät, Kuinka paljon varata mihinkin tarkoitukseen.

Miten Jarjestaa Tapahtuma Menestyksekkaasti 1 - Miten Järjestää Tapahtuma Menestyksekkäästi

Valitse tapahtumapaikka

Sinun on valittava paikka vieraiden lukumäärän, tilaisuuden sekä sään mukaan. Jos on sadekausi, et esimerkiksi voi valita ulkona olevaa paikkaa. Varmista, että sinulla on sopimus valmiina. Sinun on tehtävä talletus ennen tapahtumaa ja maksettava loput myöhemmin. Varmista, että saldo on kirjoitettu ylös ja allekirjoitettu.

Selvitä, tarjoaako tapahtumapaikka sinulle tuolit, pöydät ja muut huonekalut vai joudutko vuokraamaan ne jostain ulkopuolelta. Jos sinun on vuokrattava ne, valitse hyvä vuokraamo, joka toimittaa huonekalut ennen tapahtumaa ja noutaa ne pois sen jälkeen. Varmista, että sinulla on oikea määrä vuokrattuja huonekaluja.

Koristeet

Koristeet ovat tänä päivänä tärkeä osa mitä tahansa tapahtumaa. Sinun on palkattava ammattimainen tapahtumasuunnittelija koristelemaan paikka tapahtuman mukaisesti. Jos kyseessä ovat häät, kukkien on oltava koristeidesi keskipisteenä. Jos kyseessä on syntymäpäiväsi, sinun on korostettava koristelua ilmapalloilla. Yritystapahtumiin lasernäytöt tai kuvataide voivat olla houkuttelevampia. Sinun on istuttava alas tapahtumasuunnittelijan kanssa ja pääsettävä koristelusta.

Valokuvaus

Vangitaksesi tapahtuman parhaat hetket, sinun tulisi palkata ammattivalokuvaaja. Sinun tulisi neuvotella hinta etukäteen ja tietää, kuinka monta kuvaa tulet saamaan. Sinun tulisi myös tietää, kuinka monta tuntia tapahtumasta valokuvaaja kattaa.

Ateriapalvelu

Ruoka on olennainen osa mitä tahansa tapahtumaa. Sinun on varmistettava, että ruoka on huippulaatua, jotta vieraat ovat vaikuttuneita. Sinun on valittava ruokalista tapahtuman ja vieraiden mukaan. Jos vanhempia ihmisiä kutsutaan, varmista, että sinulla on tarjolla vihanneksia ja sokerittomia vaihtoehtoja. Sinun tulisi löytää hyvä catering-palvelu, joka pystyy huolehtimaan kokonaisuudesta.

Viihde

Sinun on palkattava viihdettä varten esiintyvä taiteilija. Standup-komedia on tänä päivänä melko suosittua, ja voit palkata standup-koomikon. Voit myös palkata teatteritaiteilijoita järjestämään näytelmän. Voit pitää pienen konsertin palkkaamalla paikallisia kykyjä.

Sinun tulisi käydä läpi perusteellinen tutkimus ennen taitelijan palkkaamista. Taitelijalla on oltava hyvä maine. On parempi palkata joku sellainen, jonka työtä olet nähnyt aiemmin. Tällä tavalla voit olla varma, että taitelija esiintyy hyvin. Sinulla voi myös olla tanssilattia, jotta vieraat voivat pitää hauskaa.

Mainostaminen

Voit mainostaa tapahtumaasi sosiaalisessa mediassa ja luoda hypeä. Tämä kannustaa vieraitasi osallistumaan tapahtumaan. Monet ihmiset myös saavat tiedon tapahtumastasi.

Tapahtuman järjestäminen vie paljon aikaa. Se vaatii päivien ja jopa kuukausien valmisteluja. Sinulla on oltava useita ihmisiä, jotka tukevat sinua tapahtuman järjestämisessä. Sinun tulisi antaa ihmisille eri tehtäviä sen sijaan, että ottaisit koko taakan itsellesi. Tällä tavalla tapahtuma järjestetään hyvin määritellyssä aikataulussa.

Sinun on valvottava kaikkia toimintoja ja tehtävä tarvittavat muutokset. Yritä pitää kiinni budjetistasi. Varmista, että koristeluun, valokuvaukseen, ateriapalveluihin ja viihteeseen palkkaamaasi ihmiset tekevät työnsä hyvin. Oikealla suunnittelulla, budjetoinnilla ja oikealla tukijärjestelmällä voit tehdä tapahtumastasi onnistuneen.