Visuaalisesti kauniimmat korttipelit ilahduttavat monen silmää

Korttipelit ovat jo itsessään hyvin hauska tapa viettää aikaa. Kukapa ei olisi joskus muuttanut sateisesta mökki-illasta hauskan juuri erilaisten korttipelien avulla? Korttipeleihin liittyy myös toinen hieno asia, mikä ei oikeastaan liity niiden tarjoamaan hauskanpitoon ollenkaan

Tämä asia on se, että monet kortit ovat visuaalisesti todella kauniita. Jotkut pakat ovat jopa niin upeita, että ihmiset ostavat niitä tehdäkseen niistä seinälle asetettavaa taidetta. Otetaan siis katsaus kaikista kauniimpiin kortteihin. Saatat löytää jotain, minkä haluaisit itse kotiisi sisustusta kaunistamaan. Tai jos ei mitään muuta, saatat löytää uudenlaisen korttipelin, jolla viihdytät itseäsi seuraavan kerran, kun tylsyys meinaa iskeä.

Perinteiset kortit voivat olla hyvin upeita

Aloitetaan aivan perinteisestä vaihtoehdosta; kaikille tutusta 52-kortin korttipakasta. Monien mielestä jopa kaikista klassisimmat versiot korttipakasta ovat itse asiassa kaikista kauneimpia. Tämä ei sinänsä ole yllättävää, onhan joitakin näistä symboleista käytetty hyvin monissa tarkoituksissa. Esimerkiksi hyvin perinteinen Pata Ässä symboli on todella käytetty logo, ja siihen voi törmätä kaikkialla jääkiekkojoukkueista eri bändien logoihin.

Perinteinen korttipakka ei todellakaan ole uusi tuotos. Siitä syystä siitä on vuosien aikana ilmestynyt monia erilaisia versioita. Tästä syystä voit olla varma, että on olemassa versio, joka miellyttää juuri sinun silmääsi. Hienoin asia näissä korteissa on se, että kaikki parhaat korttipelit ovat aivan samalla tavalla pelattavissa, riippumatta siitä, mitä korttipakkaa käytät. Niin kauan kunhan pakasta löytyy kaikki perinteiset 52 korttia, voit pelata pasianssia, maijaa tai mitä vain muuta haluamaasi korttipeliä.

Tarot korteissa yhdistyy usein taide ja maagisuus

Tarot korteista on tullut hyvin suosittuja viimeisten vuosien aikana. Monet ihmiset ovat kääntyneet tämän maagisen hauskanpidon pariin, kun he ovat kokeneet kyllästyneensä kaikkeen muuhun.

Kaikki tarot kortit ovat itse asiassa tehty yhteistyönä kirjoittajan ja taiteilijan kanssa. Korttien taide on hyvin tärkeä osa korttien lukemista, sillä se voi vaikuttaa lukemisen tulokseen. Tietenkin periaatteessa kortit tarkoittavat aina samaa asiaa, mutta tähän merkitykseen voi tulla joitain pieniä muutoksia juuri taiteen mukaan.

Tästä syystä voit löytää todella kauniita erilaisia tarot korttipakkoja. Yksi kuuluisimmista vaihtoehdoista on Smith-Waite korttipakka. Kortit on julkaistu alkujaan vuonna 1909, mikä näkyy jokaisen yksittäisen kortin kauniissa teoksessa. Vaikka et olisi kiinnostunut lukemaan kortteja, ne voivat olla kaunis lisäys kotiisi. Sitä paitsi korteilla voidaan myös pelata vastaavalla tavalla kuin perinteisillä 52-korteilla. Tarot kortit sisältävät yllättävän paljon erilaisia mahdollisuuksia niiden taian lisäksi.

Indie korttipelit ovat nousseet suosioon

Erilaiset indie pelit ovat yleisesti olleet suuressa suosiossa jo vuosien ajan, ja tämä on tietenkin vaikuttanut myös indie korttipelien suosioon. Näihin korttipeleihin liittyy yleensä hyvin hauska pelimuoto, joten voit varmasti löytää jonkun pelin, joka sopii sinulle.

Koska kortit on luotu erityisesti näille peleille, niille ei ole olemassa minkäänlaisia rajoituksia. Yksi loistavista esimerkeistä on Gloom korttipeli. Tämän pelin tarkoitus on hieman synkkä, mutta se on silti hyvin viihdyttävä, ja sopii varsin monen suomalaisen huumorin makuun. Kortit ovat tummanpuhuvat ja hyvin innovatiiviset. Suurin osa korteista on osittain läpinäkyviä, mikä helpottaa pelin pelaamista paljon. Jokaisen kortin taide muistuttaa tyyliltään Tim Burton elokuvia, mikä sopii pelin henkeen äärimmäisen hyvin.

Netissä pelattavat korttipelit avaavat uusia mahdollisuuksia taiteelle

Koska internetillä on niin suuri vaikutus maailmassa nykyään, meidän tulee tietenkin nostaa esille internet pohjaisia korttipelejä. Yksi parhaista esimerkeistä, mikä tulee kauniisiin internet korttipeleihin, on Hearthstone. Peli perustuu World of Warcraft maailmaan, mikä näkyy korttien taiteesta. Koska kyseessä on elektroninen korttipeli, korttien hahmot on animoitu upealla tavalla, mikä tuo vain lisää eloa peliin!